Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna zupa na obiad.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 672
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 57
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 113
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 99
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 987
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 497
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 672
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 57
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 113
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 99
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 987
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 497
Składniki
Wykonanie pulpetów: Kapustę dobrze oczyścić, zmielić w maszynce lub rozbić blenderem. Cebulę drobno posiekać i zeszklić na maśle. Połączyć kapustę z cebulą, dodać rozmącone jajka, olej, jogurt, mąkę, bułkę tartą i przyprawy do smaku. Wymieszać składniki, formować kuleczki i ugotować w osolonej wodzie. Wykonanie zupy: Z kości i włoszczyzny ugotować wywar na 2 litrach wody. Kapustę pokroić razem z ziemniakami i ugotować na wywarze do miękkości. Mąkę rozprowadzić mlekiem, dodać do zupy i zagotować. Na końcu dodać masło, rozlać na talerze i podawać z pulpetami.