Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona ryba jest pyszna, ale szybko może się znudzić. Alternatywą mogą być takie kotleciki, smażone na niewielkiej ilości oleju (u mnie kokosowego) lub w ogóle bez niego:). Dzięki temu są lekkie i zdrowe.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1320
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1102
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2147
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1320
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1102
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2147
Składniki
Filet z łososia i cebulę kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek siekamy. W misce dokładnie mieszamy łososia, koperek, cebulę, mąkę jajko, sól i pieprz.
Na rozgrzanej patelni teflonowej wysmarowanej 2 łyżkami oleju (można pominąć) wykładamy po łyżce przygotowanej masy, rozgniatamy ją formując cienkie kotleciki. Smażymy po 3-4 minuty z każdej strony.