Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 475 Ocena: 11536
Dodano: 29.01.2017
Odsłon: 29736
1-2 os. | 30 min | łatwe | drogie |
Filet z łososia i cebulę kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek siekamy. W misce dokładnie mieszamy łososia, koperek, cebulę, mąkę jajko, sól i pieprz.
Na rozgrzanej patelni teflonowej wysmarowanej 2 łyżkami oleju (można pominąć) wykładamy po łyżce przygotowanej masy, rozgniatamy ją formując cienkie kotleciki. Smażymy po 3-4 minuty z każdej strony.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

gochna55 02 lutego 2017Zgłoś do usunięcia
Takie placuszki można robić z każdej ryby. SĄ pyszne.3 Kto głosował? | Odpowiedz

smaker 01 lutego 2017Zgłoś do usunięcia
Łososia możemy jeść w każdej postaci :)7 Kto głosował? | Odpowiedz