Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pizza na cienkim cieście z ulubionymi składnikami;)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1000
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5581
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8713
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17949
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1000
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5581
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8713
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17949
Składniki
Ciasto: drożdże+1 łyżeczka cukru+1 łyżeczka mąki+ troszku ciepłego mleka,wymieszać razem i pozostawić do podrośnięcia.
Gdy drożdże zwiększą swoją objętość dodać do pozostałych składników i wyrobić,pozostawić na ok.30 min do podwojenia objętości.Piekarnik nagrzać do 240 st.Formę wysmarować oliwą i posypać mąką,rozłożyć ciasto posmarować sosem pomidorowym położyć swoje ulubione składniki i piec około 20-25 min. Smacznego!!!