Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś z niespodzianką gotujemy pizzę domowej roboty. Oczywiście możesz eksperymentować z nadzieniami i dodawać co chcesz.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3837
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414686
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2381
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3837
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414686
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2381
Składniki
Weź ciepłe mleko, dodaj, drożdże, cukier, sól. Przesiej mąkę, dodaj do niej mleko, drożdżei olej roślinny. Zagnieść miękkie ciasto. Smaruj ciasto olejem roślinnym i pozostaw w ciepłym miejscu na 1 godzinę.Przygotuj nadzienie.
Rozwałkuj ciasto, połóż pokrywkę lub talerz na środku, zawiń kiełbaski po bokach i odetnij brzegi ciasta. Nasmaruj ciasto keczupem i ułóż nadzienie. Piec przez 20 minut w temperaturze 180 ° C, następnie dodać ser i kolejne 5 minut w piekarniku. Smacznego.