Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś z niespodzianką gotujemy pizzę domowej roboty. Oczywiście możesz eksperymentować z nadzieniami i dodawać co chcesz.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 725
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 401
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 129
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 78
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 74
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 725
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 401
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 129
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 78
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 74
Składniki
Weź ciepłe mleko, dodaj, drożdże, cukier, sól. Przesiej mąkę, dodaj do niej mleko, drożdżei olej roślinny. Zagnieść miękkie ciasto. Smaruj ciasto olejem roślinnym i pozostaw w ciepłym miejscu na 1 godzinę.Przygotuj nadzienie.
Rozwałkuj ciasto, połóż pokrywkę lub talerz na środku, zawiń kiełbaski po bokach i odetnij brzegi ciasta. Nasmaruj ciasto keczupem i ułóż nadzienie. Piec przez 20 minut w temperaturze 180 ° C, następnie dodać ser i kolejne 5 minut w piekarniku. Smacznego.