Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2410
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4557
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1635
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 495
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2410
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4557
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1635
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 495
Składniki
Mięso mielone przełożyć do miski dodać sól, pieprz, posiekaną cebulę, wyciśnięty czosnek, musztardę i jajko. Wymieszać, uformować kotlety. Smażyć na rozgrzanym oleju na patelni lub grillu. Usmażone kotlety odsączyć na ręczniku papierowym. Bułki przekroić na pół, podgrzać w piekarniku lub na grillu. Ułożyć hamburgera. U mnie kolejność wyglądała tak: bułka, ketchup, sałata, ser, mięso, musztarda, plasterki ogórka kiszonego, plasterek pomidora, majonez i bułka. Smacznego