Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10864
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6234
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5386
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13173
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10864
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6234
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5386
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13173
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4912
Składniki
Mięso mielone przełożyć do miski dodać sól, pieprz, posiekaną cebulę, wyciśnięty czosnek, musztardę i jajko. Wymieszać, uformować kotlety. Smażyć na rozgrzanym oleju na patelni lub grillu. Usmażone kotlety odsączyć na ręczniku papierowym. Bułki przekroić na pół, podgrzać w piekarniku lub na grillu. Ułożyć hamburgera. U mnie kolejność wyglądała tak: bułka, ketchup, sałata, ser, mięso, musztarda, plasterki ogórka kiszonego, plasterek pomidora, majonez i bułka. Smacznego