Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe hot dogi to bardzo popularne i smaczne danie typu fast food, w mojej wersji, z dużą ilością warzyw. Świetnie smakują na ciepło i na zimno, można je zabrać do pracy czy szkoły, sprawdzą się również na szybki i sycący obiad.
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93701
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2681
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3507
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1610
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2281
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93701
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2681
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3507
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1610
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2281
Składniki
Umyte i osuszone liście kapusty pekińskiej dość drobno siekamy. Umytego pomidora, paprykę oraz obranego ze skórki ogórka kroimy w niewielką kostkę. Czerwoną cebulę siekamy.
Do miski wrzucamy posiekaną kapustę pekińską, pokrojonego pomidora, paprykę, ogórka oraz czerwoną cebulę, wlewamy oliwę, wszystko doprawiamy solą oraz czarnym pieprzem i dokładnie mieszamy. Parówki obieramy z osłonek i gotujemy według przepisu na opakowaniu.
Bagietkę rozcinamy wzdłuż na pół z jednej strony a następnie podgrzewamy kilka minut w rozgrzanym piekarniku. Gorącą parówkę owijamy w plaster żóltego sera, wkładamy do bagietki, dodajemy sałatkę, całość polewamy keczupem lub musztardą i od razu podajemy.