Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis na tacos lubię nie tylko dlatego, że jest wegański i bezglutenowy, ale także dlatego, że jego przygotowanie zajmuje dosłownie 10 minut lub mniej. Jest również praktyczny, gdyż można wykorzystać to, co zostało w lodówce i każde połączenie naprawdę smakuje.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 140
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2673
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 832
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1600
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14265
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 140
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2673
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 832
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1600
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14265
Składniki
Na patelni teflonowej podsmazyc na srednim ogniu posiekane grzyby, papryke, cebule i czosnek. Po kilku minutach doprawic kminkiem, różową solą himalajską, papryką i pieprzem cayenne Następnie skropic sokiem z limonki, zmniejszyc ogien do malego i dusic pod przykryciem kilka minut Podgrzac lub podpiec tortille kukurydziane zgodnie z instrukcja na opakowaniu Wypelnic tortille warzywami, posiekana salata, kostkami pomidorów i skropic salsa. Podawac z salsa, guacamole lub posiekanym awokado i ulubiona fasola.