Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis na tacos lubię nie tylko dlatego, że jest wegański i bezglutenowy, ale także dlatego, że jego przygotowanie zajmuje dosłownie 10 minut lub mniej. Jest również praktyczny, gdyż można wykorzystać to, co zostało w lodówce i każde połączenie naprawdę smakuje.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 829
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 829
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Składniki
Na patelni teflonowej podsmazyc na srednim ogniu posiekane grzyby, papryke, cebule i czosnek. Po kilku minutach doprawic kminkiem, różową solą himalajską, papryką i pieprzem cayenne Następnie skropic sokiem z limonki, zmniejszyc ogien do malego i dusic pod przykryciem kilka minut Podgrzac lub podpiec tortille kukurydziane zgodnie z instrukcja na opakowaniu Wypelnic tortille warzywami, posiekana salata, kostkami pomidorów i skropic salsa. Podawac z salsa, guacamole lub posiekanym awokado i ulubiona fasola.