Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis na tacos lubię nie tylko dlatego, że jest wegański i bezglutenowy, ale także dlatego, że jego przygotowanie zajmuje dosłownie 10 minut lub mniej. Jest również praktyczny, gdyż można wykorzystać to, co zostało w lodówce i każde połączenie naprawdę smakuje.
Pyszne i puszyste ciasto ze śliwkami
Odsłon: 156
Październik zawsze kojarzy mi się z początkiem roku akademickiego, a to oznac...
Odsłon: 96
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 46
Pyszne i puszyste ciasto ze śliwkami
Odsłon: 156
Październik zawsze kojarzy mi się z początkiem roku akademickiego, a to oznac...
Odsłon: 96
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 46
Składniki
Na patelni teflonowej podsmazyc na srednim ogniu posiekane grzyby, papryke, cebule i czosnek. Po kilku minutach doprawic kminkiem, różową solą himalajską, papryką i pieprzem cayenne Następnie skropic sokiem z limonki, zmniejszyc ogien do malego i dusic pod przykryciem kilka minut Podgrzac lub podpiec tortille kukurydziane zgodnie z instrukcja na opakowaniu Wypelnic tortille warzywami, posiekana salata, kostkami pomidorów i skropic salsa. Podawac z salsa, guacamole lub posiekanym awokado i ulubiona fasola.