Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis na tacos lubię nie tylko dlatego, że jest wegański i bezglutenowy, ale także dlatego, że jego przygotowanie zajmuje dosłownie 10 minut lub mniej. Jest również praktyczny, gdyż można wykorzystać to, co zostało w lodówce i każde połączenie naprawdę smakuje.
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 271
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 160
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27968
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 271
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 160
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27968
Składniki
Na patelni teflonowej podsmazyc na srednim ogniu posiekane grzyby, papryke, cebule i czosnek. Po kilku minutach doprawic kminkiem, różową solą himalajską, papryką i pieprzem cayenne Następnie skropic sokiem z limonki, zmniejszyc ogien do malego i dusic pod przykryciem kilka minut Podgrzac lub podpiec tortille kukurydziane zgodnie z instrukcja na opakowaniu Wypelnic tortille warzywami, posiekana salata, kostkami pomidorów i skropic salsa. Podawac z salsa, guacamole lub posiekanym awokado i ulubiona fasola.