Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak go robię tradycyjny mielony z ziemniakami
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3522
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1063
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 131
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3522
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1063
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 131
Składniki
Ziemniaki obrać ugotować w osolonej wodzie do miękkości scedzić wodę i potłuc tłuczkiem do ziemniaków zostawić pod przykryciem na czas przygotowań kotletów by nie ostygły ,
Mięso mielone łącze z przyprawami jajkiem i bulka tarta i formuje niewielki kulki które lekko spłaszczam i obtaczam w bulce tarte i tak z całością mięsa .Gotowe kotlety smażę na brązowy kolor na rozgrzanej z olejem patelni na wolnym ogniu by sie na ziewnąć nie przypaliły a w środku nie były surowe .Podaje gorące z ziemniakami polanymi tłuszczykiem i i ulubioną surówką Smacznego ,po dokładne wykonanie zapraszam na film