Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2134
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3263
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1327
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2068
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2134
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3263
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1327
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2068
Składniki
Rybę dobrze oczyścić ,osuszyć.Por drobno pokroić,tak samo postąpić z natką pietruszki.Zieleniną faszerować rybę,następnie dodać po łyżeczce masła do środka i doprawić solą,pieprzem ziołowym i odrobiną imbiru.Na patelni rozpuścić masło,włożyć przygotowaną rybę i smażyć na złoty kolor z obydwóch stron. Smacznego!!!