Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1339
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 262
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1339
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 262
Składniki
Rybę dobrze oczyścić ,osuszyć.Por drobno pokroić,tak samo postąpić z natką pietruszki.Zieleniną faszerować rybę,następnie dodać po łyżeczce masła do środka i doprawić solą,pieprzem ziołowym i odrobiną imbiru.Na patelni rozpuścić masło,włożyć przygotowaną rybę i smażyć na złoty kolor z obydwóch stron. Smacznego!!!