Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 337
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 337
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 117
Składniki
Rybę dobrze oczyścić ,osuszyć.Por drobno pokroić,tak samo postąpić z natką pietruszki.Zieleniną faszerować rybę,następnie dodać po łyżeczce masła do środka i doprawić solą,pieprzem ziołowym i odrobiną imbiru.Na patelni rozpuścić masło,włożyć przygotowaną rybę i smażyć na złoty kolor z obydwóch stron. Smacznego!!!