Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie obiadowe ,ekspresowe w wykonaniu.... Sos grecki bardzo smaczny, doskonale pasuje do każdego gatunku ryb
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5298
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 849
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11728
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5061
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1315
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5298
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 849
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11728
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5061
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1315
Składniki
Rybę skropić sokiem z cytryny,przyprawić solą ,przyprawą do ryb,pieprzem obłożyć cebulą i odstawić na 2-3 godz .do lodówki następnie obtoczyć w mące i piec na rozgrzanym oleju . Przygotowanie : Cebulę i czosnek pokroić na drobno,przesmażyć w 1/2 kostki masła, dodać, kostkę rosołową,starte warzywa ,ziele angielskie ,liść laurowy podlać 1,5 szklanki wody i dusić pod przykryciem do miękkości. Gdy warzywa będą miękkie dodać koncentrat i przyprawy zaklepać (1,5 łyżki mąki i 3/4 szklanki wody ) zagotować i odstawić z ognia . Smacznego !!!