Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna odsłona poczciwego dorsza. Prosto, szybko, smacznie, a jednak inaczej.
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 18
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 233
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 18
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 233
Składniki
1. Dorsza oczyść i osusz, przypraw solą oraz pieprzem. 2. Obtocz w mące i usmaż na maśle klarowanym na złoty kolor. 3. Usmażoną rybę przełóż do naczynia żaroodpornego. 4. Do słoiczka przełóż miód, musztardę, czosnek i oliwę. 5. Zakręć i potrząśnij kilkakrotnie. 6. Tak przygotowanym sosem polej rybę. 7. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C na około 15 minut. 8. Smacznego.