Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna odsłona poczciwego dorsza. Prosto, szybko, smacznie, a jednak inaczej.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10202
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2836
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1946
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 744
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10202
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2836
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1946
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 744
Składniki
1. Dorsza oczyść i osusz, przypraw solą oraz pieprzem. 2. Obtocz w mące i usmaż na maśle klarowanym na złoty kolor. 3. Usmażoną rybę przełóż do naczynia żaroodpornego. 4. Do słoiczka przełóż miód, musztardę, czosnek i oliwę. 5. Zakręć i potrząśnij kilkakrotnie. 6. Tak przygotowanym sosem polej rybę. 7. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C na około 15 minut. 8. Smacznego.