Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna odsłona poczciwego dorsza. Prosto, szybko, smacznie, a jednak inaczej.
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2055
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9651
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3323
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6757
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2055
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9651
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3323
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6757
Składniki
1. Dorsza oczyść i osusz, przypraw solą oraz pieprzem. 2. Obtocz w mące i usmaż na maśle klarowanym na złoty kolor. 3. Usmażoną rybę przełóż do naczynia żaroodpornego. 4. Do słoiczka przełóż miód, musztardę, czosnek i oliwę. 5. Zakręć i potrząśnij kilkakrotnie. 6. Tak przygotowanym sosem polej rybę. 7. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C na około 15 minut. 8. Smacznego.