Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsz smażony to fajna alternatywa na obiad z rybką. Tak przygotowany dorsz polecam na obiad dla całej rodzinki. Dorsz panierowany w bułce tartej bezglutenowej. Polecam
nóż, ręcznik papierowy, miski, widelec, patelnia,
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Składniki
Rybę myjemy, osuszamy . Doprawiamy pieprzem i solą oraz skrapiamy sokiem z cytryny. Jajka rozbełtać z dodatkiem przyprawy do ryb, moczyć kawałki ryby e rozbełtanym jajku i panierować w bułce tartej bezglutenowej. Na patelni rozgrzać olej i smażyć rybę z każdej strony na rumiany kolor. Podawać do drugiego dania. Smacznego
Ryba gotowa do podania.