Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i udana propozycja na połączenie ryby i warzywa. Używając brokuła często pozostaje nam tzw "głąb"...wiele osób wyrzuca, a w nim tkwi cały smak warzywa. Postanowiliśmy wykorzystać go w naszym przepisie...choć różyczki też starliśmy ;)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5622
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27352
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 65
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5622
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27352
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 65
Składniki
Filety z dorsza kroimy na pożądane przez nas kawałki, oprószamy solą, pieprzem i obtaczamy w mące. Surowy brokuł ścieramy na tarce o dużych oczkach, dodajemy jajka, bułkę tartą, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Na bułce tartej robimy placki z przygotowanej masy, układamy filety, przykrywamy plackami masy i obtaczamy w bułce. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano.