Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś lekkiego i zdrowego
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7942
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 322
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3258
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7942
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 322
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3258
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Składniki
Filety z dorsza umyć, pokroić na porcje, skropić sokiem z cytryny i odstawić do lodówki. Cebulę obrać, drobno pokroić i zeszklić na maśle, dodać przecier pomidorowy, zalać 1/2 l wody, dodać vegetę, zagotować. Dodać sól, pieprz, musztardę. Ogórek obrać, przekroić wzdłuż, usunąć nasiona, pokroić w plastry, dodać do rosołu wraz z kaparami, zagotować. Kawałki ryby dodać do sosu i na małym ogniu gotować 15 minut. Rybę wyjąć, sos zagęścić mąką ziemniaczaną. Podawać z ryżem i surówką.