Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś lekkiego i zdrowego
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 504
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11162
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3928
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1359
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 504
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11162
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3928
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1359
Składniki
Filety z dorsza umyć, pokroić na porcje, skropić sokiem z cytryny i odstawić do lodówki. Cebulę obrać, drobno pokroić i zeszklić na maśle, dodać przecier pomidorowy, zalać 1/2 l wody, dodać vegetę, zagotować. Dodać sól, pieprz, musztardę. Ogórek obrać, przekroić wzdłuż, usunąć nasiona, pokroić w plastry, dodać do rosołu wraz z kaparami, zagotować. Kawałki ryby dodać do sosu i na małym ogniu gotować 15 minut. Rybę wyjąć, sos zagęścić mąką ziemniaczaną. Podawać z ryżem i surówką.