Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli proste i szybkie danie na leniwy niedzielny obiad ;-)
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 173
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 358
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10878
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 173
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 358
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10878
Składniki
Dno naczynia żaroodpornego smarujemy olejem. Oczyszczone polędwice przekrawamy na połowę i układamy w naczyniu, z umiarem solimy.
Paprykę czerwoną oraz papryczkę chili kroimy w małą kostkę i w miseczce dokładnie mieszamy w serkiem Philadelphia oraz odrobiną soli. Gotową masę rozkładamy na wierzchu ryby
Całość zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do 190 st. C przez 20 min. No i gotowe, smacznego !!!