Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli proste i szybkie danie na leniwy niedzielny obiad ;-)
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6004
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1821
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6004
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1821
 
         
         
                Składniki
Dno naczynia żaroodpornego smarujemy olejem. Oczyszczone polędwice przekrawamy na połowę i układamy w naczyniu, z umiarem solimy.
Paprykę czerwoną oraz papryczkę chili kroimy w małą kostkę i w miseczce dokładnie mieszamy w serkiem Philadelphia oraz odrobiną soli. Gotową masę rozkładamy na wierzchu ryby
Całość zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do 190 st. C przez 20 min. No i gotowe, smacznego !!!