Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli proste i szybkie danie na leniwy niedzielny obiad ;-)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Dno naczynia żaroodpornego smarujemy olejem. Oczyszczone polędwice przekrawamy na połowę i układamy w naczyniu, z umiarem solimy.
Paprykę czerwoną oraz papryczkę chili kroimy w małą kostkę i w miseczce dokładnie mieszamy w serkiem Philadelphia oraz odrobiną soli. Gotową masę rozkładamy na wierzchu ryby
Całość zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do 190 st. C przez 20 min. No i gotowe, smacznego !!!