Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowe połączenie truskawek i filetu z kurczaka zapewnia niesamowite wrażenia smakowe. Coś nie tylko dal tych, którzy lubią poeksperymentować ;)
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 49
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 719
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 59
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 73
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 49
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 719
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 59
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 73
Składniki
Mięso obsmaż na oleju. Po 5 min smażenia, oprósz ziołami prowansalskimi, solą, pieprzem i smaż kolejne 5 min.Wyjmij z patelni, zawiń w folię aluminiową.
Wszystkie rodzaje sałaty porwij na małe kawałki, wymieszaj z ćwiartkami truskawek i plasterkami ogórka. Obłóż plastrami mięsa. Polej jogurtem wymieszanym z posiekaną zieleniną, sokiem z limetki, zielonym pieprzem oraz solą