Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie dość, że wyszło mega soczyście, to przyprawy nadały kotletom, własnego, wyrafinowanego smaku.
Mięso mielimy, mieszamy z żółtkiem, przyprawą i bułką tartą. Dokładnie wyrabiamy, formujemy kotlety.
Obtaczamy w bułce tartej i smażymy z obu stron na rumiano.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Deser truskawkowy w formie musu truskawkowego zmieszanego z galaretką i zwień...
Odsłon: 18
Szybkie danie jednogarnkowe które przygotujesz w naczyniu żaroodpornym i pie...
Odsłon: 2968
Czas na świeże truskawki w sam raz, dlatego dziś smaczne, kruche ciasto z...
Odsłon: 17220
Deser truskawkowy w formie musu truskawkowego zmieszanego z galaretką i zwień...
Odsłon: 18
Szybkie danie jednogarnkowe które przygotujesz w naczyniu żaroodpornym i pie...
Odsłon: 2968
Czas na świeże truskawki w sam raz, dlatego dziś smaczne, kruche ciasto z...
Odsłon: 17220
Składniki
Mięso mielimy, mieszamy z żółtkiem, przyprawą i bułką tartą. Dokładnie wyrabiamy, formujemy kotlety. Obtaczamy w bułce tartej i smażymy z obu stron na rumiano. Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kolorowe szaszłyki z dziczyzną na surówce z jarmużu
Dania główne
Grillowany ser sorento z winogronami
Dania główne
Drobiowe roladki ( na parze)
Dania główne
Ryż z truskawkami
Kolorowe szaszłyki z dziczyzną na surówce z jarmużu
Uwielbiam lekko słodki i orzechowy smak dziczyzny, który idealnie komponuje s...
Odsłon: 37
Grillowany ser sorento z winogronami
Ser typu włoskiego grillowany w pysznej marynacie. Podajemy go z grillowanymi...
Odsłon: 43