Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2533
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 186
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4346
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2533
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 186
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4346
Składniki
Filety płuczemy ,dzielimy na cztery części i rozbijamy. Z obu stron oprószamy solą i pieprzem ,zawijamy w folię i wstawiamy do lodówki. W tym czasie ananasa kroimy w kostkę i mieszamy z serem. Farsz rozkładamy równomiernie na mięso ,roladki zawijamy ,obtaczamy w mące wymieszanej ze słodką papryką ,rozbełtanym jajku i bułce tartej. Smażymy na złoto.