Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drobiowe roladki z marchewką i ketchupem
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 856
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 856
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1437
Składniki
Fileta umyć, osuszyć i podzielić na porcje, rozbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem. Obrane marchewki zetrzeć na tarce o dużych oczkach, podsmażyć na oleju, dodać mleko, ketchup i przyprawić, dusić. Na rozbite kawałki mięsa kłaść porcje marchewki i zwijać. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.