Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drobiowe roladki z marchewką i ketchupem
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1149
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13192
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1149
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13192
Składniki
Fileta umyć, osuszyć i podzielić na porcje, rozbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem. Obrane marchewki zetrzeć na tarce o dużych oczkach, podsmażyć na oleju, dodać mleko, ketchup i przyprawić, dusić. Na rozbite kawałki mięsa kłaść porcje marchewki i zwijać. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.