Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Myślałam że nie można zachwycać się cebula ale prosty przepis i jej smak mnie zauroczył.Szybkie przygotowanie i głęboki skarmelizowany smak choć zakraszany łzami okazał się strzałem w dziesiątkę na pyszna kolacje dla rodziny.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13154
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2517
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3673
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4601
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13154
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2517
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3673
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4601
Składniki
Cebulę obieramy,płuczemy i szatkujemy na drobne kawałki. W garnku topimy masło dodajemy cebule i dusimy ok 50 min.aż zmięknie.
Kiełbasę kroimy w plasterki i podpiekamy na odrobinie oliwy aż nabierze rumianego koloru.Odsączamy .
Gdy cebula będzie już miękka dodajemy kiełbasę przyprawiamy solą, pieprzem.paroma kroplami przyprawy w płynie i podajemy z pieczywem. Smacznego:))