Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Myślałam że nie można zachwycać się cebula ale prosty przepis i jej smak mnie zauroczył.Szybkie przygotowanie i głęboki skarmelizowany smak choć zakraszany łzami okazał się strzałem w dziesiątkę na pyszna kolacje dla rodziny.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 276
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1128
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 276
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1128
Składniki
Cebulę obieramy,płuczemy i szatkujemy na drobne kawałki. W garnku topimy masło dodajemy cebule i dusimy ok 50 min.aż zmięknie.
Kiełbasę kroimy w plasterki i podpiekamy na odrobinie oliwy aż nabierze rumianego koloru.Odsączamy .
Gdy cebula będzie już miękka dodajemy kiełbasę przyprawiamy solą, pieprzem.paroma kroplami przyprawy w płynie i podajemy z pieczywem. Smacznego:))