Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
aromatyczne,pyszne i wbrew pozorom łatwe :)
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8778
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7556
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5157
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328319
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8778
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7556
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5157
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328319
Składniki
1. Ugotować kaszę. 2.Umyć i osuszyć dynie. Na wysokości ok 1/4 od góry ostrym nożem odciąć "kapelutki". Każdą dynię wydrążyć w środku z miąższu i nasion. 3. Posiekać drobno cebulę, ser i paprykę. 4. W dużej misce wymieszać mięso, ugotowaną kaszę , cebulę, paprykę , ser i przyprawy. 5.Przygotowaną masą nadziać dynie. 6. Formę do pieczenia wysmarować olejem.Poukładać dynie, przykryć odciętymi wieczkami. Podlać ok.1/2 szklanki wody. Całą formę szczelnie przykryć folią aluminiową.
7. Piec w piekarniku ok. 1,5 godz. Gotowa dynia jest mięciutka i pachnąca. Podawać gorące. Pycha. Większe dynie można podawać przekrojone