Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty sposób na przygotowanie łososia. Dzięki użyciu do panierowania semoliny i panko otrzymamy idealnie chrupiącą panierkę, która jednocześnie zapobiegnie wysuszeniu ryby. Natomiast smażenie na klarowanym maśle spowoduje, że ryba będzie jeszcze smaczniejsza.
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 505
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 607
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5110
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4704
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 943
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8439
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 505
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 607
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5110
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4704
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 943
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8439
Składniki
Kawałki ryby oprószamy solą i pieprzem. Panierujemy w semolinie rozmąconym jajku i panko. Smażymy na rumiany kolor na rozgrzanym klarowanym maśle. Podajemy z plasterkiem cytryny i ulubionymi dodatkami.