Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty sposób na przygotowanie łososia. Dzięki użyciu do panierowania semoliny i panko otrzymamy idealnie chrupiącą panierkę, która jednocześnie zapobiegnie wysuszeniu ryby. Natomiast smażenie na klarowanym maśle spowoduje, że ryba będzie jeszcze smaczniejsza.
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2154
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 803
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2154
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 803
Składniki
Kawałki ryby oprószamy solą i pieprzem. Panierujemy w semolinie rozmąconym jajku i panko. Smażymy na rumiany kolor na rozgrzanym klarowanym maśle. Podajemy z plasterkiem cytryny i ulubionymi dodatkami.