Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty sposób na przygotowanie łososia. Dzięki użyciu do panierowania semoliny i panko otrzymamy idealnie chrupiącą panierkę, która jednocześnie zapobiegnie wysuszeniu ryby. Natomiast smażenie na klarowanym maśle spowoduje, że ryba będzie jeszcze smaczniejsza.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 837
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 414
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15221
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1864
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 837
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 414
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15221
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1864
Składniki
Kawałki ryby oprószamy solą i pieprzem. Panierujemy w semolinie rozmąconym jajku i panko. Smażymy na rumiany kolor na rozgrzanym klarowanym maśle. Podajemy z plasterkiem cytryny i ulubionymi dodatkami.