Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty sposób na przygotowanie łososia. Dzięki użyciu do panierowania semoliny i panko otrzymamy idealnie chrupiącą panierkę, która jednocześnie zapobiegnie wysuszeniu ryby. Natomiast smażenie na klarowanym maśle spowoduje, że ryba będzie jeszcze smaczniejsza.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22758
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 168
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 352
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 500
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22758
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 168
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 352
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 500
Składniki
Kawałki ryby oprószamy solą i pieprzem. Panierujemy w semolinie rozmąconym jajku i panko. Smażymy na rumiany kolor na rozgrzanym klarowanym maśle. Podajemy z plasterkiem cytryny i ulubionymi dodatkami.