Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziki łosoś z Alaski ma piękny wyraźny łososiowy kolor i jeszcze bardziej pyszny wyrazisty smak. Aby podkreślić, a nie zdominować smak tej ryby ugotowałam ją na parze z cytrusów i Martini Fiero.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231944
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5049
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231944
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5049
Składniki
Na głębokiej patelni układamy plastry cytrusów. Wlewamy Martini Fiero. Na plastrach owoców skórą do dołu układamy rybę. Rybę posypujemy solą, pieprzem i posypujemy koperkiem. Gotujemy pod przykryciem przez 10 minut. Rybę podajemy z ulubioną sałatką i np. pieczonymi młodymi ziemniakami.