Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziki łosoś z Alaski ma piękny wyraźny łososiowy kolor i jeszcze bardziej pyszny wyrazisty smak. Aby podkreślić, a nie zdominować smak tej ryby ugotowałam ją na parze z cytrusów i Martini Fiero.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 108
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 1523
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 197
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 108
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 1523
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 197
Składniki
Na głębokiej patelni układamy plastry cytrusów. Wlewamy Martini Fiero. Na plastrach owoców skórą do dołu układamy rybę. Rybę posypujemy solą, pieprzem i posypujemy koperkiem. Gotujemy pod przykryciem przez 10 minut. Rybę podajemy z ulubioną sałatką i np. pieczonymi młodymi ziemniakami.