Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziki łosoś z Alaski ma piękny wyraźny łososiowy kolor i jeszcze bardziej pyszny wyrazisty smak. Aby podkreślić, a nie zdominować smak tej ryby ugotowałam ją na parze z cytrusów i Martini Fiero.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 322
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2545
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 322
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2545
Składniki
Na głębokiej patelni układamy plastry cytrusów. Wlewamy Martini Fiero. Na plastrach owoców skórą do dołu układamy rybę. Rybę posypujemy solą, pieprzem i posypujemy koperkiem. Gotujemy pod przykryciem przez 10 minut. Rybę podajemy z ulubioną sałatką i np. pieczonymi młodymi ziemniakami.