Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziki łosoś z Alaski ma piękny wyraźny łososiowy kolor i jeszcze bardziej pyszny wyrazisty smak. Aby podkreślić, a nie zdominować smak tej ryby ugotowałam ją na parze z cytrusów i Martini Fiero.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31358
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14792
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1400
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31358
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14792
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1400
Składniki
Na głębokiej patelni układamy plastry cytrusów. Wlewamy Martini Fiero. Na plastrach owoców skórą do dołu układamy rybę. Rybę posypujemy solą, pieprzem i posypujemy koperkiem. Gotujemy pod przykryciem przez 10 minut. Rybę podajemy z ulubioną sałatką i np. pieczonymi młodymi ziemniakami.