Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414272
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2274
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414272
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2274
Składniki
Łososia należy położyć na folii aluminiowej, posolić, popieprzyć, posypać czubrycą, posypać posiekaną natką pietruszki, i położyć kilka plasterków cytryny. zawinąć folię i całość włożyć do piekarnika na 30 min w 200C
Tak przyrządzonego łosia można jeść ze świeżym chlebkiem posmarowanym masłem lub dla dbających o linię z jakaś sałatką lub warzywem. To już kwestia gustu i smaku, najważniejsza jest rybka :)