Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
każdy potrafi je zrobić
Z zewnątrz lekko chrupiące w środku mięciutkie. Kotlety o dość wyrazistym smaku.
Odsłon: 243
Czasem trzeba odpocząć od mięsa i spróbować czegoś innego. Oto propozycja na...
Odsłon: 120
Z zewnątrz lekko chrupiące w środku mięciutkie. Kotlety o dość wyrazistym smaku.
Odsłon: 243
Czasem trzeba odpocząć od mięsa i spróbować czegoś innego. Oto propozycja na...
Odsłon: 120
Składniki
Łososia należy położyć na folii aluminiowej, posolić, popieprzyć, posypać czubrycą, posypać posiekaną natką pietruszki, i położyć kilka plasterków cytryny. zawinąć folię i całość włożyć do piekarnika na 30 min w 200C
Tak przyrządzonego łosia można jeść ze świeżym chlebkiem posmarowanym masłem lub dla dbających o linię z jakaś sałatką lub warzywem. To już kwestia gustu i smaku, najważniejsza jest rybka :)