Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam roladki drobiowe, proste w przygotowaniu, szybkie i smaczne. Nadziane szynką, serem , papryką czerwoną oraz natką pietruszki i lubczyku. Po przekrojeniu ser wypływa z rolad. Polecam
nóż, tłuczek, ręcznik papierowy, deska do krojenia, patelnia, widelec, miski na panierkę,
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 338
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 57
Pieczony schab to jedno z tych dań, które doskonale sprawdzają się zarówno na...
Odsłon: 1233
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 338
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 57
Pieczony schab to jedno z tych dań, które doskonale sprawdzają się zarówno na...
Odsłon: 1233
Składniki
Filety umyć , osuszyć, porozcinać , a następnie rozbić tłuczkiem na większy płat. Każdy oprószyć solą, pieprzem oraz czosnkiem granulowanym. Na każdym rozłozyć plastry szynki ,sera i paski papryki posypać natką pietruszki i lubczyku. Boki nałożyć do środka i zwinąć w roladę. Obtoczyć w rozbełtanych jajkach z dodatkiem papryki i panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony. Podawać do drugiego dania lub pokrojone w plastry jako samodzielną przekąskę. Smacznego
Przygotowanie rolad.
Rolady po zwinięciu gotowe do panierowania.
Rolady gotowe do podania.