Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 7
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 772
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2084
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4077
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 7
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 772
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2084
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4077
Składniki
1. fasolę wypłukać, zalać na noc zimna wodą, następnie dodać posiekaną cebulę i czosnek, gotować, kiedy fasola zmięknie, dodać pokrojona w plastry marchew i starty na tarce o grubych oczkach seler, dodać sos sojowy, sól i jarzynkę, dalej gotować, 2. paprykę pokroić w kostkę, dodać do fasoli, kiedy będzie już prawie miękka, dodać też koncentrat, zagotować, dodać cząber i majeranek, doprawić pieprzem, smacznego