Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaskakujące, proste, aromatyczne danie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1649
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1426
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1442
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1564
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1649
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1426
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1442
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1564
Składniki
Paprykę przekroić, usunąć gniazda nasienne, pokroić w paski. Pieczarki umyć,obrać, pokroić na ćwiartki. Papryczkę chili umyć, oczyścić z pestek, posiekać.
Cebulę obrać, pokroić w piórka, zeszklić w rondlu na rozgrzanej oliwie, oprószyć słodką papryką, dodać paprykę, pieczarki, chili i zmiażdżony czosnek. Dusić pod przykryciem około 20 minuty na małym ogniu.
Dodać fasolę z zalewą oraz koncentrat pomidorowy. Dusić pod przykryciem 30 minut, od czasu do czasu mieszając. Doprawić solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi.