Do góry

Dania główne Przepis na:

Fasolka po bretońsku

Fasolka po bretońsku

Autor:

Przepisów i artykułów: 80 Ocena: 194

Dodano:

Odsłon: 283

:)

Składniki

> 6 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Fasolę wymoczyć przez noc, aby zmiękła. Następnie odsączyć i gotować w osolonej wodzie do miękkości.
    Kiełbasę i parówki pokroić w kostkę i podsmażyć.
    Ugotowaną fasolkę połączyć z kiełbasą i parówkami. Dodać majeranek, sól, pieprz, przeciśnięty przez praskę czosnek. Wszystko gotować przez 10 minut. Na samym końcu dodać koncentrat i dokładnie wymieszać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń