Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy fasolki przepis idealny...serdecznie polecam:)
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 367
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 62
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 367
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 62
Składniki
Cebulkę pokroić w półksiężyce zeszklić na maśle,dodać szynkę lub inną wędlinę pokrojoną w kostkę i zrumienić. Fasolkę ugotować około 20min.Dodać do podsmażonej cebulki z wędliną. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Zajadać ze smakiem:) Smacznego życzę!