Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam fasolkę szparagową podsmażoną na maśle z czosnkiem i bułką tartą, idealna jako pyszny dodatek do mięsa i ziemniaków, jak i główne danie. Smak lata :-) Smacznego :-) Film z przepisem. https://youtu.be/cxiglCEeXsc
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13218
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2566
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3711
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4702
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13218
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2566
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3711
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4702
Składniki
Fasolkę myjemy i odcinamy końcówki, wrzucamy do wysokiej patelni, zalewamy zimna wodą, solimy i gotujemy pod przykryciem do miękkości, następnie odcedzamy wodę, patelnię stawiamy na gazie i wrzucamy masło z czosnkiem. Delikatnie solimy i pieprzymy, całość dusimy w maśle 3 minuty od czasu do czasu mieszając, następnie wsypujemy bułkę i koperek, całość należy przemieszać i podsmażać aż bułka się zarumieni. Gotowe :-) Smacznego !!!