Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam fasolkę szparagową podsmażoną na maśle z czosnkiem i bułką tartą, idealna jako pyszny dodatek do mięsa i ziemniaków, jak i główne danie. Smak lata :-) Smacznego :-) Film z przepisem. https://youtu.be/cxiglCEeXsc
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1212
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 396
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1284
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1212
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 396
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1284
Składniki
Fasolkę myjemy i odcinamy końcówki, wrzucamy do wysokiej patelni, zalewamy zimna wodą, solimy i gotujemy pod przykryciem do miękkości, następnie odcedzamy wodę, patelnię stawiamy na gazie i wrzucamy masło z czosnkiem. Delikatnie solimy i pieprzymy, całość dusimy w maśle 3 minuty od czasu do czasu mieszając, następnie wsypujemy bułkę i koperek, całość należy przemieszać i podsmażać aż bułka się zarumieni. Gotowe :-) Smacznego !!!