Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam fasolkę szparagową podsmażoną na maśle z czosnkiem i bułką tartą, idealna jako pyszny dodatek do mięsa i ziemniaków, jak i główne danie. Smak lata :-) Smacznego :-) Film z przepisem. https://youtu.be/cxiglCEeXsc
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2001
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421294
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2018
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2001
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421294
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2018
Składniki
Fasolkę myjemy i odcinamy końcówki, wrzucamy do wysokiej patelni, zalewamy zimna wodą, solimy i gotujemy pod przykryciem do miękkości, następnie odcedzamy wodę, patelnię stawiamy na gazie i wrzucamy masło z czosnkiem. Delikatnie solimy i pieprzymy, całość dusimy w maśle 3 minuty od czasu do czasu mieszając, następnie wsypujemy bułkę i koperek, całość należy przemieszać i podsmażać aż bułka się zarumieni. Gotowe :-) Smacznego !!!