Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam fasolkę szparagową podsmażoną na maśle z czosnkiem i bułką tartą, idealna jako pyszny dodatek do mięsa i ziemniaków, jak i główne danie. Smak lata :-) Smacznego :-) Film z przepisem. https://youtu.be/cxiglCEeXsc
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 861
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1471
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 861
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1471
Składniki
Fasolkę myjemy i odcinamy końcówki, wrzucamy do wysokiej patelni, zalewamy zimna wodą, solimy i gotujemy pod przykryciem do miękkości, następnie odcedzamy wodę, patelnię stawiamy na gazie i wrzucamy masło z czosnkiem. Delikatnie solimy i pieprzymy, całość dusimy w maśle 3 minuty od czasu do czasu mieszając, następnie wsypujemy bułkę i koperek, całość należy przemieszać i podsmażać aż bułka się zarumieni. Gotowe :-) Smacznego !!!