Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasze wszystkie smaki w jednej formie <3
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 83
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 82
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 83
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 82
Składniki
Fasolkę oczyszczamy, gotujemy w lekko posłodzonej wodzie. Studzimy, kroimy na kawałki. Pomidorki myjemy, osuszamy, kroimy na ćwiartki. Ser kroimy w drobną kostkę. Olej blendujemy z czosnkiem i świeżą bazylią. Filet z kurczaka kroimy w kostkę, oprószamy solą i pieprzem. Smażymy na rozgrzanym oleju. Wszystkie składniki łączymy ze sobą.