Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka szparagowa z papryką i kiełbaską
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 84951
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2248
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9811
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3595
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6917
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 84951
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2248
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9811
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3595
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6917
Składniki
Fasolkę szparagową gotujemy do miękkości w osolonej wodzie. Kiełbasę kroimy w plasterki, paprykę i cebulę w kostkę. Podsmażamy kiełbaskę z warzywami około 5 minut. Następnie dodajemy fasolkę szparagową, czosnek przeciśnięty przez praskę. Przyprawiamy. Chwilkę podsmażamy. Podajemy z dowolnymi dodatkami. Smacznego.;)