Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na fasolkę w pełni, wiec moja propzycja również na czasie. Okrasa z bułki tartej ze słodką mieloną wędzoną papryką i skwarkami z kiełbaski. Polecam
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2428
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1576
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 570
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3713
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1491
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2428
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1576
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 570
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3713
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1491
Składniki
Wodę gotujemy z dodatkiem soli i cukru. Fasolkę czyścimy i wrzucamy do wrzącej wody. Gotujemy do miękkości. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy kiełbasę pokrojoną w pół plasterki. Gdy kiełbasa się przesmaży zdejmujemy z patelni, a na pozostałym oleju smażymy bułkę tartą połączoną z wędzoną papryką. Mieszamy i zdejmujemy z ognia aby się nie przypaliła. Fasolkę odcedzamy, wkładamy na talerz, posypujemy bułką tartą i skwarkami z kiełbaski.