Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na fasolkę w pełni, wiec moja propzycja również na czasie. Okrasa z bułki tartej ze słodką mieloną wędzoną papryką i skwarkami z kiełbaski. Polecam
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 174
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 869
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3995
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 20022
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 174
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 869
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3995
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 20022
Składniki
Wodę gotujemy z dodatkiem soli i cukru. Fasolkę czyścimy i wrzucamy do wrzącej wody. Gotujemy do miękkości. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy kiełbasę pokrojoną w pół plasterki. Gdy kiełbasa się przesmaży zdejmujemy z patelni, a na pozostałym oleju smażymy bułkę tartą połączoną z wędzoną papryką. Mieszamy i zdejmujemy z ognia aby się nie przypaliła. Fasolkę odcedzamy, wkładamy na talerz, posypujemy bułką tartą i skwarkami z kiełbaski.