Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na fasolkę w pełni, wiec moja propzycja również na czasie. Okrasa z bułki tartej ze słodką mieloną wędzoną papryką i skwarkami z kiełbaski. Polecam
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7554
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 195
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2311
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 521
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7554
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 195
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2311
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 521
Składniki
Wodę gotujemy z dodatkiem soli i cukru. Fasolkę czyścimy i wrzucamy do wrzącej wody. Gotujemy do miękkości. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy kiełbasę pokrojoną w pół plasterki. Gdy kiełbasa się przesmaży zdejmujemy z patelni, a na pozostałym oleju smażymy bułkę tartą połączoną z wędzoną papryką. Mieszamy i zdejmujemy z ognia aby się nie przypaliła. Fasolkę odcedzamy, wkładamy na talerz, posypujemy bułką tartą i skwarkami z kiełbaski.