Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na fasolkę w pełni, wiec moja propzycja również na czasie. Okrasa z bułki tartej ze słodką mieloną wędzoną papryką i skwarkami z kiełbaski. Polecam
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 632
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1384
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25743
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 632
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1384
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25743
Składniki
Wodę gotujemy z dodatkiem soli i cukru. Fasolkę czyścimy i wrzucamy do wrzącej wody. Gotujemy do miękkości. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy kiełbasę pokrojoną w pół plasterki. Gdy kiełbasa się przesmaży zdejmujemy z patelni, a na pozostałym oleju smażymy bułkę tartą połączoną z wędzoną papryką. Mieszamy i zdejmujemy z ognia aby się nie przypaliła. Fasolkę odcedzamy, wkładamy na talerz, posypujemy bułką tartą i skwarkami z kiełbaski.