Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewające danie na obiad.
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 1279
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 725
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4545
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 1279
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 725
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4545
Składniki
Wykonanie: Fasolę namoczyć, następnie posolić i gotować w tej samej wodzie. Warzywa oczyścić, pokroić, dodać do fasoli, dolać wody w razie potrzeby. Doprawić do smaku i pod koniec gotowania wrzucić pokrojoną na kawałki kiełbasę. Zaciągnąć śmietaną, rozmieszaną z mąką i koncentratem pomidorowym. Zagotować ponownie, posypać majerankiem i podawać na gorąco z białym pieczywem.