Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewające danie na obiad.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 507
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 955
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 240
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 507
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 955
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 240
Składniki
Wykonanie: Fasolę namoczyć, następnie posolić i gotować w tej samej wodzie. Warzywa oczyścić, pokroić, dodać do fasoli, dolać wody w razie potrzeby. Doprawić do smaku i pod koniec gotowania wrzucić pokrojoną na kawałki kiełbasę. Zaciągnąć śmietaną, rozmieszaną z mąką i koncentratem pomidorowym. Zagotować ponownie, posypać majerankiem i podawać na gorąco z białym pieczywem.