Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami trzeba zrobić obiad błyskawicznie i wtedy sprawdza się przepis na fasolkę po bretońsku. Tym razem dla odmiany dodałam nie tylko fasolkę ale i cieciorkę - warto spróbować.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35685
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1202
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6002
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35685
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1202
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6002
        
        
                Składniki
Obieramy cebulę i kroimy w kostkę, solimy i podsmażamy na oleju na złoty kolor. Następnie kroimy kiełbasę w talarki i również podsmażamy. Odcedzamy na sitku cieciorkę i 2 rodzaje fasoli, wrzucamy do dużego garnka. Dodajemy podsmażoną cebulę i kiełbasę. Dodajemy pół butelki passaty pomidorowej lub słoik przecieru pomidorowego.Wszystko razem mieszamy, doprawiamy solą, pieprzem, majerankiem i szczyptą ostrej papryki. Chwilkę gotujemy i gotowe. Pożywny obiad w kilka chwil.