Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami trzeba zrobić obiad błyskawicznie i wtedy sprawdza się przepis na fasolkę po bretońsku. Tym razem dla odmiany dodałam nie tylko fasolkę ale i cieciorkę - warto spróbować.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 136
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3807
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 246
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 223
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 136
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3807
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 246
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 223
Składniki
Obieramy cebulę i kroimy w kostkę, solimy i podsmażamy na oleju na złoty kolor. Następnie kroimy kiełbasę w talarki i również podsmażamy. Odcedzamy na sitku cieciorkę i 2 rodzaje fasoli, wrzucamy do dużego garnka. Dodajemy podsmażoną cebulę i kiełbasę. Dodajemy pół butelki passaty pomidorowej lub słoik przecieru pomidorowego.Wszystko razem mieszamy, doprawiamy solą, pieprzem, majerankiem i szczyptą ostrej papryki. Chwilkę gotujemy i gotowe. Pożywny obiad w kilka chwil.