Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, zdrowy, smaczny, niskokaloryczny obiad- mozna podac z kasza, ryzem lub makaronem.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 64
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 799
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 64
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 799
Składniki
Marchewke pokroic w plastry, papryke w kostke, cebule posiekac. W garnku rozgrzac lyzke oleju, wlozyc marchew, przecisniety przez praske czosnek i posiekana cebule i chwile smazyc- potem dodac odrobine wody i dusic warzywa, az beda polmiekkie. Nastepnie dodac papryke, pomidory i przyprawy, dobrze wymieszac i gotowac na wolnym ogniu do miekkosci. Pod koniec gotowania dodac pokrojona w kostke cukinie. Fasole wysypac na sitko, przelac zimna woda i odcedzic. Dodac do warzyw, dobrze wymieszac i gotowac razem ok 2 minut.