Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe, efektowne i smaczne.
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6048
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 185
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 146
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 271
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 470
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6048
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 185
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 146
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 271
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 470
Składniki
Drobno pokrojone warzywa wymieszać z 1 żółtkiem i tartą bułką.
W filecie z indyka wyciąć kieszeń (w środku). Mięso wewnątrz i na zewnątrz posolić, posypać pieprzem i tymiankiem.
Kieszeń napełnić warzywami, zaszyć lub zamknąć wykałaczką.
Obsmażyć ze wszystkich stron i wstawić do nagrzanego piekarnika i piec pół godziny w temperaturze 200 stopni. Ostudzić.
Na ciasto francuskie wyłożyć resztę mieszanki warzywnej, przyprawić. Na wierzchu ułożyć pierś indyka, zawinąć. Posmarować rozbitym żółtkiem i wstawić do lodówki na 30 minut.
Wyłożyć na blachę spłukaną zimną wodą.Piec ok 25-30 minut w piekarniku, w temperaturze 210 stopni.
Kroić na plastry. Podawać ze świeżym groszkiem i miniaturową kukurydzą. Smacznego.