Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3502
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 505
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 321
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 7153
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 426
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3502
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 505
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 321
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 7153
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 426
Składniki
Na oliwie zeszkliłam cebulę i dodałam laskę cynamonu i pokrojone chili.
Dodałam mięso mielone i usmażyłam je na koniec dodałam odrobinę wody. Doprawiłam solą do smaku.
Mrożone serca przeważnie są już zblanszowane w osolonej wodzie z octem. Ja swoje obgotowałam 10 minut w lekko osolonej wodzie z sokiem z cytryny. Można użyć marynowanych całych serc, smak będzie bardziej wyrazisty.
Wypełniłam serca mięsem mielonym, przykryłam kawałkiem sera i zapiekałam do zrumienienia. Smacznego :)