Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie troszkę pracochłonne jednak efekt końcowy wynagradza trud włożony w przygotowanie.
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 748
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 293
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 27762
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 748
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 293
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 27762
Składniki
Z pałek trzeba wyjąć kości( bez rozcinania mięsa!!)- przy kolejnych sztukach dojdzie się do wprawy. Od środka i z zewnątrz natrzeć przyprawami. Pieczarki usmażyć, doprawić, przestudzone połączyć z serem. Przygotowanym farszem napełnić pałki zamknąć wykałaczkami. Przed pieczeniem na wierzch można położyć odrobinę masła, posypać cebulą pokrojona w piórka. Piec pod przykryciem w 180 st przez ok 50 min.