Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie troszkę pracochłonne jednak efekt końcowy wynagradza trud włożony w przygotowanie.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17841
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15743
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17841
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15743
Składniki
Z pałek trzeba wyjąć kości( bez rozcinania mięsa!!)- przy kolejnych sztukach dojdzie się do wprawy. Od środka i z zewnątrz natrzeć przyprawami. Pieczarki usmażyć, doprawić, przestudzone połączyć z serem. Przygotowanym farszem napełnić pałki zamknąć wykałaczkami. Przed pieczeniem na wierzch można położyć odrobinę masła, posypać cebulą pokrojona w piórka. Piec pod przykryciem w 180 st przez ok 50 min.