Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie troszkę pracochłonne jednak efekt końcowy wynagradza trud włożony w przygotowanie.
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1739
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2255
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 54
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 137
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1372
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1739
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2255
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 54
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 137
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1372
Składniki
Z pałek trzeba wyjąć kości( bez rozcinania mięsa!!)- przy kolejnych sztukach dojdzie się do wprawy. Od środka i z zewnątrz natrzeć przyprawami. Pieczarki usmażyć, doprawić, przestudzone połączyć z serem. Przygotowanym farszem napełnić pałki zamknąć wykałaczkami. Przed pieczeniem na wierzch można położyć odrobinę masła, posypać cebulą pokrojona w piórka. Piec pod przykryciem w 180 st przez ok 50 min.