Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie troszkę pracochłonne jednak efekt końcowy wynagradza trud włożony w przygotowanie.
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 377
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1441
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5619
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 298
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 377
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1441
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5619
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 298
Składniki
Z pałek trzeba wyjąć kości( bez rozcinania mięsa!!)- przy kolejnych sztukach dojdzie się do wprawy. Od środka i z zewnątrz natrzeć przyprawami. Pieczarki usmażyć, doprawić, przestudzone połączyć z serem. Przygotowanym farszem napełnić pałki zamknąć wykałaczkami. Przed pieczeniem na wierzch można położyć odrobinę masła, posypać cebulą pokrojona w piórka. Piec pod przykryciem w 180 st przez ok 50 min.