Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1582
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 955
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1582
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 955
Składniki
Filet łososia, najlepiej z części ogonowej przetnij przez całą długość do połowy grubości. Następnie przetnij obie połówki poziomo, aby można było go otworzyć. Posól i popieprz mięso.
Poszatkuj szpinak, Pokrój seler i pomidory na drobne kawałki Następnie wymieszaj wszystkie składniki na farsz
Nałóż farsz w wyciętą przestrzeń
"Zamknij" rybę i piecz 18-20 minut w 200°