Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 810
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22861
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15271
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4967
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 810
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22861
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15271
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4967
Składniki
Filet łososia, najlepiej z części ogonowej przetnij przez całą długość do połowy grubości. Następnie przetnij obie połówki poziomo, aby można było go otworzyć. Posól i popieprz mięso.
Poszatkuj szpinak, Pokrój seler i pomidory na drobne kawałki Następnie wymieszaj wszystkie składniki na farsz
Nałóż farsz w wyciętą przestrzeń
"Zamknij" rybę i piecz 18-20 minut w 200°