Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety rybne smażone na patelni podane w sosie koperkowym z gotowanymi ziemniakami.
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 108
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 74
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 108
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 74
Składniki
Filety rybne /świeże lub rozmrożone/ osuszamy ręcznikiem papierowym , obtaczamy w mące, oprószamy solą i pieprzem cytrynowym i smażymy na patelni na rozgrzanym oleju na złoty kolor z obu stron.
W rondelku rozgrzewamy masło, wrzucamy posiekany koperek, solimy i często mieszając dusimy go na maśle ok. 2 min. Następnie wlewamy śmietanę i zagotowujemy. Doprawiamy do smaku.
Ugotowane ziemniaki podajemy z usmażonymi filetami rybnymi polanymi sosem koperkowym.