Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety rybne smażone na patelni podane w sosie koperkowym z gotowanymi ziemniakami.
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 626
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 797
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1602
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 626
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 797
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1602
Składniki
Filety rybne /świeże lub rozmrożone/ osuszamy ręcznikiem papierowym , obtaczamy w mące, oprószamy solą i pieprzem cytrynowym i smażymy na patelni na rozgrzanym oleju na złoty kolor z obu stron.
W rondelku rozgrzewamy masło, wrzucamy posiekany koperek, solimy i często mieszając dusimy go na maśle ok. 2 min. Następnie wlewamy śmietanę i zagotowujemy. Doprawiamy do smaku.
Ugotowane ziemniaki podajemy z usmażonymi filetami rybnymi polanymi sosem koperkowym.