Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Indyk słynie ze swoich walorów zdrowotnych, dietetycznych. Brokuł niedoceniany skarb.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 120
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4241
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11586
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6622
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5524
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13703
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 120
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4241
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11586
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6622
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5524
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13703
Składniki
1. Mięso kroimy na małe kawałki.
2. Smażymy na rozgrzanym oleju.
3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Brokuły dzielimy na małe różyczki i gotujemy w osolonej wodzie.
5. Pieczarki kroimy w plasterki i prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Podlewamy 1 szk. wody i dodajemy kostkę rosołową.
8. Mąkę rozrabiamy ze śmietaną i hartując wlewamy do grzybów.
9. Brokuły układamy na dnie naczynia żaroodpornego.
10. Na Brokuł wykładamy mięso.
11. Polewamy sosem z grzybami.
12. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, posypujemy zapiekankę.
13. Zapiekamy 20 minut w 180 ̊C. 14. Przed podanie posypujemy posiekanym szczypiorkiem 15. Danie gotowe. 16. Smacznego.