Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Indyk słynie ze swoich walorów zdrowotnych, dietetycznych. Brokuł niedoceniany skarb.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 33
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2089
Polecam.
Odsłon: 416
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 623
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1974
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 33
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2089
Polecam.
Odsłon: 416
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 623
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1974
Składniki
1. Mięso kroimy na małe kawałki.
2. Smażymy na rozgrzanym oleju.
3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Brokuły dzielimy na małe różyczki i gotujemy w osolonej wodzie.
5. Pieczarki kroimy w plasterki i prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Podlewamy 1 szk. wody i dodajemy kostkę rosołową.
8. Mąkę rozrabiamy ze śmietaną i hartując wlewamy do grzybów.
9. Brokuły układamy na dnie naczynia żaroodpornego.
10. Na Brokuł wykładamy mięso.
11. Polewamy sosem z grzybami.
12. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, posypujemy zapiekankę.
13. Zapiekamy 20 minut w 180 ̊C. 14. Przed podanie posypujemy posiekanym szczypiorkiem 15. Danie gotowe. 16. Smacznego.