Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, nadziany i w chrupiącej, smacznej panierce.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 116
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 298
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1229
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2213
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25585
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 116
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 298
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1229
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2213
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25585
Składniki
Mięso oprószyć przyprawami i odstawić na godzinę do lodówki. Nie rozbijać tylko naciąć tworząc niewielką kieszeń do której włożyć drobno pokrojoną natkę wymieszaną z serkiem mascarpone. Brzegi nafaszerowanego fileta delikatnie rozbić tłuczkiem by zabezpieczyć farsz przed wypłynięciem. Każdy kawałek panierować w jajku, bułce, ponownie w jajku i płatkach migdałowych. Zrumienić na rozgrzanym oleju.Uważać, by nie przypalić bo płatki bardzo szybko się rumienią. Przełożyć do naczynia żaroodpornego razem z tłuszczem, przykryć papierem i piec 20 minut w tem. 175 stopni.