Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny kawałek mięsa do obiadu.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 578
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2800
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 922
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1671
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14532
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 578
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2800
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 922
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1671
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14532
Składniki
Wykonanie: Filety opłukać, osuszyć, podzielić na kotlety, utłuc, natrzeć majerankiem i solą, po czym odstawić na dwie godziny. Następnie obtoczyć w otrębach i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron złociście.