Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste, aromatyczne mięso drobiowe z dodatkiem pomidorów, mozzarelli i pieczarek... klasyka. Danie w sam raz dla wszystkich dbających o linię, ale oczywiście nie tylko dla nich. Osoby, które nie liczą kalorii również będą zachwycone takim obiadkiem. Polecam.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1083
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 163
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2204
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4238
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1083
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 163
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2204
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4238
Składniki
Piersi z kurczaka myjemy, osuszamy na papierowym ręczniku, każdą pierś przecinamy w poprzek na połowę. Następnie mięso lekko solimy, oprószamy mielonym pieprzem, smażymy na oliwie z oliwek. Czas smażenia około 10 minut. Po tym czasie na wierzch każdego fileta układamy pomidory pokrojone w plasterki, następnie ser również pokrojony w plastry. Całość posypujemy delikatnie pieprzem i posiekaną natką pietruszki. Dodajemy pokrojone w półplasterki pieczarki. Wszystko razem zapiekamy do momentu, aż ser nam się ładnie rozpuści. Podajemy z ryżem, frytkami lub gotowanymi ziemniakami.
Smacznego.