Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste, aromatyczne mięso drobiowe z dodatkiem pomidorów, mozzarelli i pieczarek... klasyka. Danie w sam raz dla wszystkich dbających o linię, ale oczywiście nie tylko dla nich. Osoby, które nie liczą kalorii również będą zachwycone takim obiadkiem. Polecam.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44614
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181996
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 201
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44614
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181996
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 201
Składniki
Piersi z kurczaka myjemy, osuszamy na papierowym ręczniku, każdą pierś przecinamy w poprzek na połowę. Następnie mięso lekko solimy, oprószamy mielonym pieprzem, smażymy na oliwie z oliwek. Czas smażenia około 10 minut. Po tym czasie na wierzch każdego fileta układamy pomidory pokrojone w plasterki, następnie ser również pokrojony w plastry. Całość posypujemy delikatnie pieprzem i posiekaną natką pietruszki. Dodajemy pokrojone w półplasterki pieczarki. Wszystko razem zapiekamy do momentu, aż ser nam się ładnie rozpuści. Podajemy z ryżem, frytkami lub gotowanymi ziemniakami.
Smacznego.