Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i pyszny staropolski przepis na filet z kurczaka. Bez smażenia, bez dodatkowego tłuszczu. Sycący posiłek bogaty w białko. Bez cukru, bez glutenu.
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9269
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 1948
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 3970
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 444
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 243
Buraczki z papryką i cebulą to pyszny i zdrowy dodatek do obiadów. Buraczki s...
Odsłon: 301
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9269
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 1948
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 3970
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 444
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 243
Buraczki z papryką i cebulą to pyszny i zdrowy dodatek do obiadów. Buraczki s...
Odsłon: 301
Składniki
W miseczce mieszamy sól, pieprz, czosnek granulowany, paprykę słodką, paprykę ostrą, kurkumę i majeranek.
Do mięsa mielonego dodajemy sos sojowy, miód i musztardę. Wyrabiamy do połączenia składników.
Filety nacinamy wzdłuż tworząc kieszenie. Mięso nacieramy z obu stron przygotowaną mieszanką przypraw.
Kieszonki wypełniamy mięsem mielonym i pieczemy pod przykryciem przez 45 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!