Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i pyszny staropolski przepis na filet z kurczaka. Bez smażenia, bez dodatkowego tłuszczu. Sycący posiłek bogaty w białko. Bez cukru, bez glutenu.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 216
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 219
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1321
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 669
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 216
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 219
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1321
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 669
Składniki
W miseczce mieszamy sól, pieprz, czosnek granulowany, paprykę słodką, paprykę ostrą, kurkumę i majeranek.
Do mięsa mielonego dodajemy sos sojowy, miód i musztardę. Wyrabiamy do połączenia składników.
Filety nacinamy wzdłuż tworząc kieszenie. Mięso nacieramy z obu stron przygotowaną mieszanką przypraw.
Kieszonki wypełniamy mięsem mielonym i pieczemy pod przykryciem przez 45 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!