Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso w połączeniu z owocami daje nam przepyszny, dekoracyjny obiad. Robi się szybko.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1800
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8363
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 750
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253399
Polecam.
Odsłon: 1452
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1800
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8363
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 750
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253399
Polecam.
Odsłon: 1452
Składniki
1. Fileta kroimy na duże kawałki i robimy otwór.
2. Doprawiamy przyprawami: bazylią, oregano, solą, oraz pieprzem.
3. Wkładamy plasterek sera.
4. Następnie ananasa.
5. Na koniec trochę żurawiny.
6. Ciasto przecinamy na prostokąty.
7. Na kawałku ciasta francuskiego na środku układamy fileta.
8. Boki kroimy w paseczki
i uwijamy fileta.
9. Jajko roztrzepujemy widelcem i smarujemy ciasto
10. Zapiekamy w piekarniku 40 minut w 180˚C.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.