Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso w połączeniu z owocami daje nam przepyszny, dekoracyjny obiad. Robi się szybko.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 229
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1008
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 229
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1008
Składniki
1. Fileta kroimy na duże kawałki i robimy otwór.
2. Doprawiamy przyprawami: bazylią, oregano, solą, oraz pieprzem.
3. Wkładamy plasterek sera.
4. Następnie ananasa.
5. Na koniec trochę żurawiny.
6. Ciasto przecinamy na prostokąty.
7. Na kawałku ciasta francuskiego na środku układamy fileta.
8. Boki kroimy w paseczki
i uwijamy fileta.
9. Jajko roztrzepujemy widelcem i smarujemy ciasto
10. Zapiekamy w piekarniku 40 minut w 180˚C.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.