Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso w połączeniu z owocami daje nam przepyszny, dekoracyjny obiad. Robi się szybko.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10947
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4871
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 998
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9418
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1401
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10947
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4871
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 998
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9418
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1401
Składniki
1. Fileta kroimy na duże kawałki i robimy otwór.
2. Doprawiamy przyprawami: bazylią, oregano, solą, oraz pieprzem.
3. Wkładamy plasterek sera.
4. Następnie ananasa.
5. Na koniec trochę żurawiny.
6. Ciasto przecinamy na prostokąty.
7. Na kawałku ciasta francuskiego na środku układamy fileta.
8. Boki kroimy w paseczki
i uwijamy fileta.
9. Jajko roztrzepujemy widelcem i smarujemy ciasto
10. Zapiekamy w piekarniku 40 minut w 180˚C.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.