Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chwilka roboty a jakie to pyszne. Wyjątkowo smaczny obiad, który zaskoczy Cię, fantastycznym i niepowtarzalnym smakiem. Potrawa ta skrywa w sobie moc wielką, którą doceni każdy głodomór. Pozwól, że pokażę Ci jak zrobić gastronomiczne cudo, które sprawi, że każdy poprosi o dokładkę.
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 303
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1647
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 303
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1647
Składniki
1. Mięso myje, osuszam, usuwam błonki i kroję w małe plastry. Do mięsa dodaję olej, paprykę sodką, pieprz oraz sól. Dokładnie mieszam i smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
2. Cebulę oraz czosnek obieram, drobno kroję i smażę na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodaję pokrojoną drobno kapustę kiszoną, liść laurowy, owoce jałowca, umytą, obraną z nasion i pokrojoną w drobne paseczki paprykę oraz pokrojonego pomidora w kostkę. Smażę mieszając około 10 minut. 4. Śmietanę doprawiam pieprzem oraz solą i łączę z drobno pokrojoną pietruszkę i następnie wlewam do kapusty, dwie minutki gotuję.
5. Warzywa łączę mięsem. 6. Gotowe. 7. Smacznego.