Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i szybkie w przygotowaniu......ale jakże inne.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 764
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1587
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6098
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8932
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 764
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1587
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6098
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8932
Składniki
Filaety umyc i potraktować tłuczkiem. Osolić i popieprzyć. Avokado przekroić na pół, wyjąć pestkę, wydrążyć miąższ ( prawie sam wychdozi ze skórki), przełożyc do miseczki, doprawić solą pieprzem, dodać zmiażdżony czosnek i razem wymieszać.Filety grubo posmaroać pastą avokado i położyc plaster sera. Zwinąć w rulon, zawinąc brzegi. Możesz sobie pomóc wykałaczkami jesli masz z tymi kłopoty. Smazymy na maśle na złoty kolor. Podlewamy wodą i dusimy do miękkości. Ja podaję fileta z sosem brokułowym i ziemniaczkami. Smacznego