Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i szybkie w przygotowaniu......ale jakże inne.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1316
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1124
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1316
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1124
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Składniki
Filaety umyc i potraktować tłuczkiem. Osolić i popieprzyć. Avokado przekroić na pół, wyjąć pestkę, wydrążyć miąższ ( prawie sam wychdozi ze skórki), przełożyc do miseczki, doprawić solą pieprzem, dodać zmiażdżony czosnek i razem wymieszać.Filety grubo posmaroać pastą avokado i położyc plaster sera. Zwinąć w rulon, zawinąc brzegi. Możesz sobie pomóc wykałaczkami jesli masz z tymi kłopoty. Smazymy na maśle na złoty kolor. Podlewamy wodą i dusimy do miękkości. Ja podaję fileta z sosem brokułowym i ziemniaczkami. Smacznego