Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szpinak, mozzarella i suszone pomidory to uniwersalne połączenie, które może być dodatkiem do makaronu czy jak w tym przypadku - mięsa. Nafaszerowany nimi filet zadowoli najbardziej wymagające podniebienia:).
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1593
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1357
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1400
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1593
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1357
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1400
Składniki
Przygotowujemy farsz. Cebulę drobno siekamy, pomidory kroimy w kostkę. Na rozgrzanej oliwie podsmażamy cebulę, szpinak i pomidory do odparowania wody. Studzimy, mieszamy z mozzarellą startą na tarce.
Filety nacinamy w poprzek tworząc "kieszeń". Posypujemy na zewnątrz i wewnątrz solą, pieprzem, czosnkiem i słodką papryką. Do kieszonki obficie nakładamy farsz. Filety przekładamy do naczynia żaroodpornego. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 30 minut.