Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szpinak, mozzarella i suszone pomidory to uniwersalne połączenie, które może być dodatkiem do makaronu czy jak w tym przypadku - mięsa. Nafaszerowany nimi filet zadowoli najbardziej wymagające podniebienia:).
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 1025
Są to tosty, które mają w środku parówkę. Jest to przepyszny przepis i wielu...
Odsłon: 64
Janssons frestelse czyli zapiekanka, której nie można się oprzeć (a przynajmn...
Odsłon: 127
Przepis dnia
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 42847
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 8201
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 1025
Są to tosty, które mają w środku parówkę. Jest to przepyszny przepis i wielu...
Odsłon: 64
Janssons frestelse czyli zapiekanka, której nie można się oprzeć (a przynajmn...
Odsłon: 127
Przepis dnia
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 42847
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 8201
Składniki
Przygotowujemy farsz. Cebulę drobno siekamy, pomidory kroimy w kostkę. Na rozgrzanej oliwie podsmażamy cebulę, szpinak i pomidory do odparowania wody. Studzimy, mieszamy z mozzarellą startą na tarce.
Filety nacinamy w poprzek tworząc "kieszeń". Posypujemy na zewnątrz i wewnątrz solą, pieprzem, czosnkiem i słodką papryką. Do kieszonki obficie nakładamy farsz. Filety przekładamy do naczynia żaroodpornego. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 30 minut.